Etusivu
Galleria
Hinnasto
Ajankohtaista
Tuotteet
Yhteystiedot
Juhlakirja
In English
Cityhair Helsinki
Liikkeemme
Ota yhteyttä
Yhteystiedot

Ajanvaraus: (09) 630 455 
Avoinna: ark. 10-18, la 10-14, kesälauantait sopimuksen mukaan

Osoite: Eerikinkatu 12, FI-00100 Helsinki -
Kartta
Sähköposti: info(a)cityhair.fi
Cityhairissa sinua palvelevat:
Sanna Ruskomäki
Kati Vento-Sivén
Pauliina Yli-Suvanto
• Linda Backman
Noora Siitari
• Eva Granholm (äitiyslomalla)

Liikenneyhteydet

Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Annankadun ja Fredrikinkadun välissä, Corona Baria vastapäätä. Rautatientorilta on liikeeseemme kävelymatka. Julkisen liikenteen kulkuvälineillä pääset perille esimerkiksi metrolla jääden pois Kampin asemalla tai raitiovaunuilla 2 tai 9 jääden pois Simonkadun pysäkillä.

Pysäköinti

Pysäköintihalli P-City
tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden Cityhairin asiakkaille. Pysäköintihallin kävelysisäänkäynti on aivan liikkeen vieressä, osoitteessa Eerikinkatu 8. Hallin ulos- ja sisäänajoramppi sijaitsee Ruoholahdenkadun ja Lapinrinteen kulmassa. Lue lisää
P-Citystä

Voit pysäköidä auton myös Forumin parkkihalliin, josta on lyhyin matka liikkeeseemme Fredrikinkadun kävely-uloskäynnin kautta. Melko lähellä ovat myös saman pysäköintihallin Forumin kauppakeskuksen ja Kampin kauppakeskuksen kävely-uloskäynnit.

Liikkeemme edessä Eerikinkadulla on vyöhykkeen 1 maksullisia pysäköintipaikkoja, joiden aikarajoitus on 60 min. Pysäköintimittari on Eerikinkadun alkupäässä, lähellä Forumin kauppakeskusta. Vyöhykkeen 2 pysäköintipaikat Eerikinkadulla alkavat Eerikinkadun leikkaavan Fredrikinkadun länsipuolelta.

 

Etusivu
Galleria
Hinnasto
Ajankohtaista
Tuotteet
Yhteystiedot
Juhlakirja
In English